Menu

Sakret Lietuvos metų gaminys

Sakret BE, FKe, PM super – Lietuvos metų gaminys

Lietuvos pramonininkų konfederacijos konkursas „Lietuvos metų gaminys“ yra rengiamas 19 kartą iš eilės. Nuo 1997 m. konkurso laimėtojams buvo įteikti 1.262 aukso bei sidabro medaliai. Iš šalyje veikiančių daugiau nei 7.000 gamybos ir apdirbamosios pramonės įmonių šių metų konkurse dvejais lygiais vertintos 98 paraiškos. UAB „Sakret LT“ pristatė 3 produktus:

1) Daugiau, kaip 75 metai išbandytos technologijos, pavertusios išskirtinį produktą, iš didžiosios raidės, Betonas. SAKRET BE ( grindų paklotas/betonas) – aukso medalis.

2) Universalūs klijai pritikyti bet kuriems darbams, bet kuriomis sąlygomis – SAKRET FKe (pagerinti plytelių klijai) – aukso medalis.

3) Senovės praktika pritaukyta šiandieniniams poreikiams, padedanti nepamiršti mūsų protėvių išradingumo – SAKRET PM Super (tinko/ mūro mišinys) – sidabro medalis.

Aukso ir sidabro medalius pelniusiems produktams, įmonės direktoriui Aleksandrui Toropčinui apdovanojimus įteikė ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Robertas Dargis.

Back to Top