Menu
thumbSakret

NAUJIENA! SAKRET sukūrė unikalų produktą vidaus ir išorės darbams

Jeigu reikia atlikti statybos arba remonto darbus, paprastai tenka vykti į statybinių medžiagų parduotuvę ir įsigyti įvairių statybinių mišinių, kurie naudojami įvairioms reikmėms.

Grindų išlyginimas, sienų tinkavimas – medžiagų maišai kraunasi į krūvą, o piniginė vis plonėja … Tačiau galite pamiršti nusipirktų medžiagų krūvas, reikalingas statybos darbams – žinoma statybinių medžiagų gamintoja bendrovė SAKRET sukūrė vieną unikalų produktą vidaus ir lauko darbams. Universalus mišinys „MULTIMIX 4 in 1“ yra skirtas mūryti, tinkuoti, grindims išlyginti ir grindų plytelėms kloti!
„Jeigu įsigijote „MULTIMIX 4 in 1“ mišinio, Jums nebereikės smėlio arba cemento, mišinį galima lengvai sumaišyti inde iki reikiamos konsistencijos ir naudoti įvairiems statybos vidaus ir lauko darbams. Atliekant nedidelius remonto darbus, nebereikės įsigyti keturių skirtingų maišelių, pakaks ir vieno – „MULTIMIX 4 in 1“. Su šiuo universaliu mišiniu dirbti tikrai nesunku, nereikia būti aukštos kvalifikacijos meistru – šis produktas sukurtas visiems žmonėms, kurie savo rankomis nori įsirengti gyvenamąsias patalpas ir aplinką. SAKRET nuolat plečia savo asortimentą ir kuria produktus, klientams pasiūlydama tai, ko jiems reikia – esame statybinių mišinių srities specialistai ir galime sukurti produktus, visiškai tenkinančius klientų poreikius“, – sakė Juris Grynvaldas, SAKRET komercijos direktorius.

Universalus mišinys „MULTIMIX 4 in 1“ reikiamiems darbams naudojamas sumaišant jį su švariu vandeniu, maišoma specialiu maišytuvu arba paprasta mentele. Tam tikriems statybos darbams reikalingas atitinkamas mišinio ir vandens kiekis – nuo jo priklauso skiedinio konsistencija, atitinkamai keičiasi savybės ir funkcijos. Visą informaciją apie statybinio skiedinio paruošimą galite rasti ant pakuotės, yra ir QR kodas, kurį nuskenavus prisijungiama prie tinklavietės su išsamiu mišinio aprašymu, yra ir vaizdo įrašas, kuriame pademonstruojama, kaip jį naudoti. Reikia nepamiršti, kad paruoštą skiedinį būtina sunaudoti per dvi valandas, aplinkos temperatūra gali būti nuo +5 iki + 25 °C.

Skirtas betono grindims išlyginti, plytelėms kloti, tinkuoti ir mūryti – puikus sprendimas nedideliems statybos darbams atlikti savo rankomis! Naudojant „MULTIMIX 4 IN 1“ mūrijimui, reikia atsižvelgti į tai, kad mišinys skirtas tiek plytoms, tiek keramzitbetonio blokeliams sumūryti, taip pat N10 klasės mišinys gali būti naudojamas tiek atraminėms, tiek nedidelėms konstrukcijoms. Darbai turi būti atliekami taikant cemento ir kalkių mišinio naudojimo technologijas, numatytas mūrijimo, tinkavimo, grindų įrengimo arba remonto darbams, pradėjusio stingti skiedinio negalima atskiesti vandeniu.


Back to Top